Tjestenina u umaku od špinata

Tjestenina koja će vas osvojiti.

Tjestenina u umaku od špinata

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Tjesteninu procijedite, a jednu šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala ostavite sa strane.

Pomiješajte češnjak, svježi sir, krem sir, sol, papar i polovicu ukupne količine špinata. Smjesu stavite u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Preostali dio špinata prokuhajte, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje u tavi, dodajte tjesteninu, umak i špinat. Dodajte 1 šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala i dobro promiješajte. Tjesteninu stavite na tanjure, pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Džem od breskve i jagoda
Mahune s bademima i češnjakom
Medena peciva
Halibut s češnjakom i parmezanom
Veganski rezanci s kikirikijem
Brzi i zdravi ručak
Smoothie od malina, kruške i mrkve za odličan ten
Smoothie od borovnica i brusnica
© 2024 Zdravi recepti