Tjestenina u umaku od kelja

Jednostavna za pripremu, ukusna i zasitna!

Tjestenina u umaku od kelja

00:35

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Tjesteninu procijedite, a jednu šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala ostavite sa strane.

Pomiješajte češnjak, svježi sir, krem sir, sol, papar i polovicu ukupne količine kelja. Smjesu stavite u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Preostali dio kelja prokuhajte, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje u tavi, dodajte tjesteninu, umak i kelj. Dodajte 1 šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala i dobro promiješajte. Tjesteninu stavite na tanjure, pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Kolač od trešanja
Citrusni smoothie
Humus od tamne čokolade
Ricotta panna cotta
Kolač od čokolade i banane
Sok od krastavca i celera
Salata od špinata, badema i brusnica
Čokoladne kapice s malinama
© 2022 Zdravi recepti