Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom

Ukusan ljetni obrok.

Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Losos posolite i popaprite, zamotajte u foliju i pecite 15 do 20 minuta. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i češnjak i dinstajte oko 2 minute. Dodajte špinat i dinstajte dok ne omekša. Dodajte vrhnje i gorgonzolu i dobro promiješajte. Smanjite vatru i kuhajte dok se sir ne otopi. Dodajte tjesteninu i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Čokoladna torta s lješnjacima
Kolačići od kikiriki maslaca
Pahuljice sa sušenim voćem
Šumsko voće s ricotta sirom i prženim bademima
Kruh od kokosa i banana
Kuskus s povrćem
Losos u marinadi od meda i đumbira
Složenac od bundeve
© 2024 Zdravi recepti