Tjestenina sa šparogama, ricottom i graškom

Šparoge su jako dobar izvor bakra, mangana i selena.

Tjestenina sa šparogama, ricottom i graškom

00:45

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.

U tavi rastopite maslac i dodajte ulje. Dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte češnjak, muškatni oraščić, sol i papar. Dodajte limunov sok i koricu i dobro promiješajte. Polako ulijte bijelo vino i kuhajte oko 2 minute. Dodajte šparoge i kuhajte 5 do 6 minuta.

Dodajte grašak i 1/3 šalice vode u kojoj se kuhala tjestenina. Dobro promiješajte. Dodajte ricottu i tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Dimljeni losos s kozicama i hrenom
Namaz od maslina
Kruh od limuna i borovnica
Slojeviti bundevin cheesecake
Tjestenina s graškom i piletinom
Kuglice od zobi
Ravioli sa sirom s tri vrste paprike
Kajgana s bademima
© 2022 Zdravi recepti