Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

Neobična kombinacija okusa koja će vas osvojiti.

Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

00:30

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte češnjak, đumbir, soja umak, med, sezamovo ulje i čili. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strena.

U tavu stavite umak i kuhajte ga 1 do 2 minute. Dodajte kineski kupus i dobro promiješajte. Smanjite vatru i nastavite kuhati 2 do 3 minute. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Domaće pogačice s maslacem (Puter pogačice)
Krem juha od poriluka sa listom mlade pšenice
Šparoge s limunom i parmezanom
Domaći eliksir za zdravlje
Zobena kaša s kompotom od cikle, jabuke i brusnica
Voćna torta s grčkim jogurtom
Kremasta juha od šparoga
Varivo od češnjaka i blitve
© 2024 Zdravi recepti