Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

Neobična kombinacija okusa koja će vas osvojiti.

Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

00:30

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte češnjak, đumbir, soja umak, med, sezamovo ulje i čili. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strena.

U tavu stavite umak i kuhajte ga 1 do 2 minute. Dodajte kineski kupus i dobro promiješajte. Smanjite vatru i nastavite kuhati 2 do 3 minute. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od trešanja i mrkve
Piletina s prženim anisom i citrus rižom
Smoothie od bobičastog voća i kelja
Topla peciva sa sezamom
Napitak od limuna i lanenih sjemenki
Čokoladni kruh od tikvica i datulja
Losos s mentom i pistacijama
Halva od cikle
© 2022 Zdravi recepti