Tjestenina sa češnjakom, tunom i mahunama

Tuna je odličan izvor omega 3 masnih kiselina.

Tjestenina sa češnjakom, tunom i mahunama

00:00

Sastojci:

Priprema

Stavite krumpir u lonac s vodom i kuhajte dok voda ne proključa. Dodajte mahune i kuhajte oko 5 minuta, zatim dobro ocijedite. U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Ocijedite tunu iz konzerve, a ulje stavite u tavu na srednje jakoj vatri. Dodajte krumpir i mahune te pirjajte oko 5 minuta, dok krumpir ne poprimi zlato žutu boju. Dodajte češnjak, pirjajte neprestano miješajući 1 do 2 minute. Dodajte tunu i tjesteninu, dobro promiješajte, pospite bademima te poslužite.

Ostali recepti

Palačinke s medom i borovnicama
Omlet sa rajčicom
Torta od badema i ribizla
Kremasta juha od brokule i celera
Voćni muffini
Tjestenina sa šampinjonima i peršinom
Juha od potočarke i komorača
Zeleni vilinski smoothie
© 2024 Zdravi recepti