Tjestenina sa češnjakom, tunom i mahunama

Tuna je odličan izvor omega 3 masnih kiselina.

Tjestenina sa češnjakom, tunom i mahunama

00:00

Sastojci:

Priprema

Stavite krumpir u lonac s vodom i kuhajte dok voda ne proključa. Dodajte mahune i kuhajte oko 5 minuta, zatim dobro ocijedite. U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Ocijedite tunu iz konzerve, a ulje stavite u tavu na srednje jakoj vatri. Dodajte krumpir i mahune te pirjajte oko 5 minuta, dok krumpir ne poprimi zlato žutu boju. Dodajte češnjak, pirjajte neprestano miješajući 1 do 2 minute. Dodajte tunu i tjesteninu, dobro promiješajte, pospite bademima te poslužite.

Ostali recepti

Vege burger (Crohn friendly) by Petra Terner
Salata od orašastih plodova i jabuke
Zeleni gazpacho
Smoothie od rotkvica za čišćenje organizma
Namaz od špinata i badema
Pljeskavice od quinoe
Pileći ujušak
Tortilja punjena grahom i sirom
© 2024 Zdravi recepti