Nazad na početnu

Tjestenina s puretinom i feta sirom

Puretina je jako dobar izvor proteina.

00:35
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • sol
  • papar
  • 1/2 šalice feta sira
  • 1 šalica nasjeckane puretine
  • 250ml vrhnja za kuhanje
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk. Puretinu pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju, izvadite iz tave i stavite sa strane.

U istu tavu dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte puretinu i vrhnje za kuhanje. Dobro promiješajte i dodajte feta sir, posolite i popaprite po želji.

Tjestetninu prelijte umakom i poslužite odmah.