Tjestenina s povrćem i parmezanom

Lagan i ukusan obrok.

Tjestenina s povrćem i parmezanom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Paprike, luk i češnjak pospite šećerom, prelijte uljem i začinite solju i paprom. Pecite 15 minuta, dodajte rajčice i pecite još 15 minuta.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju i ocijedite.

Izvadite povrće iz pećnice i umiješajte tjesteninu. Pospite parmezanom i poslužite.

Energetska vrijednost:

450

Ostali recepti

Topla salata od lososa i leće (Ultimativna New York dijeta)
Smoothie od ananasa i kurkume
Lagane lazanje s povrćem
Piletina sa salsom (Sonoma dijeta)
Ulje od magnezija
Tjestenina s avokadom i limetom
Namaz od šunke
Slatki hrskavi tost
© 2024 Zdravi recepti