Nazad na početnu

Tjestenina s piletinom i graškom

Grašak je jako dobar izvor vitamina K i tiamina.

00:40
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 450g tjestenine
  • 1/2 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana fileta pilećih prsa
  • 1 šalica smrznutog graška
  • sol
  • papar
  • 450g ragua
  • 1/2 žličice peršina

Priprema

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte piletinu i pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Smanjite vatru, dodajte sol, papar i ragu. Kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Dodajte grašak, smanjite vatru i nastavite kuhati oko 5 minuta.

Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.