Tjestenina s patlidžanima, bosiljkom i rajčicama

Patlidžan je odličan izvor dijetalnih vlakana, radi čega ga često uvrštavamo u jelovnik tijekom procesa mršavljenja!

Tjestenina s patlidžanima, bosiljkom i rajčicama Izvor slike: Depositphotos

00:45

Sastojci:

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
  2. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute.
  3. Dodajte patlidžan i dinstajte 5 do 10 minuta.
  4. Smanjite vatru, dodajte preostale sastojke i kuhajte, povremeno miješajući oko 5 minuta.
  5. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Lignje s kokosom
Kajgana s ružmarinom
Varivo od cvjetače i piletine
Smoothie od lubenice, jagoda i chia sjemenki
Zelena pita (Dijeta Jona Gabriela)
Miso juha (prehrana za krvnu grupu A)
Čokoladni kruh s bananom i jagodama
Tjestenina s krem sirom
© 2024 Zdravi recepti