Tjestenina s lososom i češnjakom

Ukusan i hranjiv ručak za vruće ljetne dane.

Tjestenina s lososom i češnjakom

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Losos posolite i popaprite i stavite na lim za pečenje. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta. 

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte tjesteninu, češnjak, maslinovo ulje i bosiljak. Posolite i popaprite po želji. Dodajte sok i koricu od limuna. Dodajte losos i dobro promiješajte. Dinstajte 5 do 10 minuta, pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Namaz od sira s lososm i vlascem
Čokoladni kolač s preljevom od malina
Paprike punjene puretinom i quinoom
Hrskave šparoge
Fina pita od borovnica
Kolačići od borovnica i pistacija
Škampi s graškom i kukuruzom
Smoothie od koprive, jabuke i mrkve
© 2022 Zdravi recepti