Tjestenina s lososom i češnjakom

Ukusan i hranjiv ručak za vruće ljetne dane.

Tjestenina s lososom i češnjakom

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Losos posolite i popaprite i stavite na lim za pečenje. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta. 

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte tjesteninu, češnjak, maslinovo ulje i bosiljak. Posolite i popaprite po želji. Dodajte sok i koricu od limuna. Dodajte losos i dobro promiješajte. Dinstajte 5 do 10 minuta, pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Povrtna bezglutenska pizza
Kuhano vino s narančom i đumbirom by Gordon Ramsey
Smoothie od breskve, manga i banane
Zdrava juha od graška
Čokoladna simfonija
Piletina u limunu i češnjaku
Smoothie od chia sjemenki i bademovog mlijeka
Smoothie od naranče i manga
© 2025 Zdravi recepti