Tjestenina s limunom, piletinom i šparogama

Šparoge su jako dobar izvor mangana, bakra i selena.

Tjestenina s limunom, piletinom i šparogama

00:45

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju i ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte piletinu i dinstajte 4 do 5 minuta. Dodajte luk i češnjak i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte limunovu koricu i sok i šparoge. Poklopite i kuhajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, uključujući tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Rižoto s gljivama i rajčicom
Salata s mahunama i začinima
Ljetna salata od smokvi
Protuupalni čaj od kurkume
Lagani složenac od tikvica
Šampinjoni punjeni slaninom i ovčjim sirom
Svježi sok od malina i kruške za podizanje energije
Smoothie od naranče, mrkve i ananasa
© 2025 Zdravi recepti