Tjestenina s keljom i ricottom

Kelj je jako dobar izvor kalcija, kalija i bakra.

Tjestenina s keljom i ricottom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte ga oko 45 sekundi. Dodajte vodu, tjesteninu, limunovu koricu i sok. Kuhajte dok ne proključa, dodajte kelj i sol. Smanjite vatru, poklopite i kuhajte oko 10 minuta.

U međuvremenu pomiješajte ricottu, parmezan i krem sir. Kada tjestenina omekša, dodajte smjesu od ricotte, sol, papar i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Tortilja s grožđicama i tunom
Pripremite zdravu pizzu bez brašna i tijesta!
Salata od riže i marinirane rajčice
Kajgana sa slanutkom
Grah s mrkvom i rajčicom
Pita od jagoda i jabuka
Puding od chia sjemenki i kakija
Kolač od kokosa i mrkve
© 2022 Zdravi recepti