Tjestenina s artičokama i piletinom

Artičoke su jako dobar izvor vitamina C, K, folne kiseline i mangana.

Tjestenina s artičokama i piletinom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte piletinu i pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Piletinu izvadite iz tave i dodajte artičoke i šparoge. Kuhajte nekoliko minuta pa dodajte temeljac, vino i rajčice. Kuhajte dok ne proključa, oko 8 minuta.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i dodajte u tavu sa šparogama. Dodajte preostale sastojke, posolite i popaprite po želji, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Bruschette s rajčicom i feta sirom
Jetrice, slanina i luk
Salata od smokava i ovčjeg sira
Sunrise shake od jagoda
Smoothie za mršavljenje
Tjestenina sa šparogama i limunom
Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku
Torta od badema i naranče
© 2025 Zdravi recepti