Špageti s vongolama

Zanimljiv i neobičan način pripreme tjestenine.

Špageti s vongolama

00:20

Sastojci:

Priprema

Fino isjeckamo sve začine. Pripremimo sve ostale namirnice i posudu za prigotovljavanje. Skuhamo špagete "al dente".

Vongole popržimo na maslinovom ulju. Dodamo sjeckani češnjak, peršin i zalijemo vinom. Kada vino ukuha, dodamo sol i papar. Kuhane špagete pomiješamo sa umakom da se dobro ugriju i dodamo ribljeg temeljca. Poslužimo dok je vruće.

Ostali recepti

Povrtna bezglutenska pizza
Uskršnji kolač
Tjestenina s avokadom i limetom
Šumsko voće s ricotta sirom i prženim bademima
Lagani omlet
Njoki s parmezanom i brokulom
Smoothie s datuljama i đumbirom
Bogata juha od korijandera i mrkve
© 2024 Zdravi recepti