Špageti s vongolama

Zanimljiv i neobičan način pripreme tjestenine.

Špageti s vongolama

00:20

Sastojci:

Priprema

Fino isjeckamo sve začine. Pripremimo sve ostale namirnice i posudu za prigotovljavanje. Skuhamo špagete "al dente".

Vongole popržimo na maslinovom ulju. Dodamo sjeckani češnjak, peršin i zalijemo vinom. Kada vino ukuha, dodamo sol i papar. Kuhane špagete pomiješamo sa umakom da se dobro ugriju i dodamo ribljeg temeljca. Poslužimo dok je vruće.

Ostali recepti

Ledeni zeleni čaj
Varivo od graha, mrkve i celera
Batat punjen brokulom
Piletina u šampanjcu
Muffini od tikvice i čokolade
Ukusan poriluk sa šunkom i sirom
Smoothie od breskvi i chia sjemenki
Čokoladni sufle s narančom
© 2022 Zdravi recepti