Ukusan obrok za cijelu obitelj.
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite vatrostalnu posudu i pustite da stoji sa strane.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte gljive i kuhajte, povremeno miješajući, oko 6 minuta. Dodajte luk, celer, papriku i kuhajte oko 5 minuta. Dodajte špinat i kuhajte dok špinat potpuno ne omekša.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i pomiješajte s tunom. Rastopite maslac u tavi, dodajte brašno i kuhajte, neprestano miješajući oko 3 minute. Dodajte mlijeko i dobro promiješajte. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 5 do 8 minnuta.
Dodajte parmezan i sok od limuna, dodajte u tjesteninu, posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.
Tjesteninu stavite u vatrostalnu posudu, na vrh stavite cheddar i krušne mrvice. Pecite 20 do 25 minuta.