Sendvič s bogato začinjenom tunom

Započnite dan ukusnim i zdravim zalogajem.

Sendvič s bogato začinjenom tunom Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema sendviča s bogato začinjenom tunom

  1. U zdjelu s hladnom vodom stavite luk i pustite da odstoji 15 minuta. Osijedite i osušite, stavite na stranu.
  2. Pomiješajte ocat, maslinovo ulje, senf, timijan, sol i papar. Dobro promiješajte, a zatim dodajte tunu i masline.
  3. Po želji tostirajte kruh. Na šnitu kruha rasporedite listove zelene salate, premažite smjesu s tunom, zatim stavite rajčicu, špinat, jaja i luk.
  4. Prekrijte s drugom šnitom kruha. Ponovite postupak s preostale 2 šnite.
  5. Zamotajte u foliju i držite u frižideru 24 sata.

Ostali recepti

Juha od kikirikija
Rezanci s đumbirom i korijanderom
Smoothie od bobičastog voća i mlijeka
Tjestenina s tunom i limunom
Salata od boba, špinata i fete
Varivo od piletine i šampinjona
Tjestenina s kruškama i gorgonzolom
Punjeni šampinjoni (Biggest loser dijeta)
© 2025 Zdravi recepti