Sendvič s bogato začinjenom tunom

Započnite dan ukusnim i zdravim zalogajem.

Sendvič s bogato začinjenom tunom Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema sendviča s bogato začinjenom tunom

  1. U zdjelu s hladnom vodom stavite luk i pustite da odstoji 15 minuta. Osijedite i osušite, stavite na stranu.
  2. Pomiješajte ocat, maslinovo ulje, senf, timijan, sol i papar. Dobro promiješajte, a zatim dodajte tunu i masline.
  3. Po želji tostirajte kruh. Na šnitu kruha rasporedite listove zelene salate, premažite smjesu s tunom, zatim stavite rajčicu, špinat, jaja i luk.
  4. Prekrijte s drugom šnitom kruha. Ponovite postupak s preostale 2 šnite.
  5. Zamotajte u foliju i držite u frižideru 24 sata.

Ostali recepti

Pileća prsa sa šampinjonima i aceto balsamicom
Smoothie od borovnica, limete i bosiljka
Zobene palačinke s borovnicama
Kremasta tjestenina s piletinom
Salata od jaja (Keto dijeta)
Eggnog prema receptu Jamieja Olivera
Marmelada od klementina
Juha od koprive
© 2024 Zdravi recepti