Sardine punjene pinjolima

Ukusne sardine bogate nutritivnim tvarima.

Sardine punjene pinjolima

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kelj i grožđice stavite u vruću vodu, pritisnite ih i brzo isperite hladnom vodom. Ocijedite ih i stavite sa strane. Dodajte pinjole, limunovu koricu, sol, papar i češnjak. Sve stavite na dasku za rezanje i pomoću velikog noža sjeckajte dok smjesu dobro ne usitnite.

Sardine očistite i prerežite po sredini. To radite ispod tekuće vode tako da sve dobro isperete. Osušite ih papirnatim ručnikom i ostavite sa strane.

Smjesom od kelja napunite sardine. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite sardine. Pospite ih krušnim mrvicama i s malo maslinovog ulja. Pecite ih oko 10 minuta.

Ostali recepti

Pita od camemberta
Smoothie od banane i manga
Džem od kupina, meda i bosiljka
Smoothie od špinata, ananasa i chia sjemenki
Marinirana mozzarella
Meksička salata od graha i jaja
Palačinke od jaja i banana
Medena guska
© 2024 Zdravi recepti