Sardine punjene pinjolima

Ukusne sardine bogate nutritivnim tvarima.

Sardine punjene pinjolima

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kelj i grožđice stavite u vruću vodu, pritisnite ih i brzo isperite hladnom vodom. Ocijedite ih i stavite sa strane. Dodajte pinjole, limunovu koricu, sol, papar i češnjak. Sve stavite na dasku za rezanje i pomoću velikog noža sjeckajte dok smjesu dobro ne usitnite.

Sardine očistite i prerežite po sredini. To radite ispod tekuće vode tako da sve dobro isperete. Osušite ih papirnatim ručnikom i ostavite sa strane.

Smjesom od kelja napunite sardine. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite sardine. Pospite ih krušnim mrvicama i s malo maslinovog ulja. Pecite ih oko 10 minuta.

Ostali recepti

Kajgana s borovnicama
Piletina s tajlandskim začinima
Kruh od tikvica, cimeta i meda
Salata od grožđa i oraha
Juha od brokule i muškatnog oraščića za brži metabolizam
Avokado punjen lososom
Super juha (prehrana za krvnu grupu 0)
Tropska limunada
© 2022 Zdravi recepti