Riblji temeljac

Ovaj temeljac je najbolja podloga za sve riblje delicije koje volite pripremati.

Riblji temeljac

00:40

Sastojci:

Priprema

Rastopite maslac. Dodajte luk i pirjajte 3 minute uz često miješanje. Dodajte riblje glave i kosti, i pirjajte još 4 minute. Ulijte vino i 1 litru hladne vode. Dodajte bilje i prstohvat soli.

Kuhajte na jakoj vatri dok ne prokuha, zatim smanjite vatru i kuhajte još 20 minuta. Na kraju temeljac procijedite i čuvajte u hladnjaku do tjedan dana ili 3 mjeseca u zamrzivaču.

Energetska vrijednost:

28

Ostali recepti

Smoothie od rotkvica za čišćenje organizma
Pire od češnjaka, cvjetače i celera
Energetske čokoladne kuglice
Zapečene rajčice sa sirom
Smoothie od manga i marelice
Napitak koji može pomoći u liječenju dijabetesa
Tortilje od meda, piletine i slanine
Kruh od banane i kikirikija
© 2022 Zdravi recepti