Riba u vinu

Ukusan ručak za sve ljubitelje ribe.

Riba u vinu

00:30

Sastojci:

Priprema

Ribu začinite solju i paprom.

Ulje zagrijte na tavi. Stavite ribu i pecite oko 6 do 8 minuta na srednje jakoj vatri.

Okrenite ribu na drugu stranu i smanjite vatru. Dodajte rajčice, masline i kapare. Pecite još 3 minute.

Ulijte vino i kuhajte dok alkohol ne ispari. Dodajte sol i papar po želji. Pospite peršinom prije posluživanja.

Ostali recepti

Varivo od tilapije i kukuruza
Tajlandska juha od piletine i gljiva
Zdravi kolačići od badema
Pečena brokula s limunom, češnjakom i kikirikijem
Gljive s kuskusom
Ovaj ukusni smoothie izvrstan je lijek za srce, mozak i zglobove!
Svinjetina s lećom
Osvježavajući sladoled od ribizla
© 2024 Zdravi recepti