Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

Nakon napornog radnog dana, počastite se ovom ukusnom i egzotičnom večerom.

Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

00:25

Sastojci:

Priprema

Skuhajte rezance prema uputama i zadnje 2 minute dodajte mahune. Ocijedite i stavite na stranu. U maloj zdjeli pomiješajte hoisin umak, sok limete i čili umak. U woku ili tavi zagrijte ulje i prepržite meso. Dodajte češnjak i pržite još minutu.

Umiješajte mješavinu hoisin umaka i kuhajte dok smjesa ne postane ljepljiva. Umiješajte rezance, mahune i pola mladog luka. Prije posluživanja, pospite rezance s preostalim mladim lukom.

Ostali recepti

Medene palačinke
Juha od povrća sa celerom
Rižoto s puretinom
Čokoladni smoothie s trešnjama
Zobena kaša s voćem i orašastim plodovima
Zeleni smoothie od špinata i kelja
Juha od šparoga
Salata od špinata, brokule, kelja i ovčjeg sira
© 2022 Zdravi recepti