Proljetna juha od koprive

Kopriva je jako dobar izvor željeza.

Proljetna juha od koprive

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk, češnjak i celer i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte krumpire i temeljac. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 10 do 15 minuta, odnosno dok krumpiri ne omekšaju.

Dodajte koprivu i nastavite kuhati oko 2 minute. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera ili u blenderu. Vratite u lonac, nastavite kuhati 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Juha od avokada i tikvica
Smoothie od naranče i špinata za čišćenje organizma
Bezalkoholni koktel od jagoda i bosiljka
Punjena Focaccia po receptu Jamieja Olivera
Mediteransko povrće s janjetinom
Janjeće okruglice s limunom
Meksička salata
Kremasti rižoto od rajčica
© 2022 Zdravi recepti