U tavi zagrijte ulje, te na srednjoj vatri pecite losos 2 minute sa svake strane, tek da poprimi malo boje izvana. Filete zatim stavite u frižider da se malo ohlade.
U veliku posudu stavite losos, jaje, peršin, luk, korijandar, kumin, sol i papar. Rukama natrgajte losos na komade i pritom sve dobro izmiješajte.
Formirajte male pljeskavice podjednake debljine.
Ponovno zagrijte malo ulja na tavi, te stavite pljeskavice i pecite na srednjoj vatri. Okrenite ih na drugu stranu tek kada rubovi postanu smeđi, te pecite još 2-3 minute.
Kada su pljeskavice pečene stavite ih na tanjur pokriven papirnatim ručnicima kako bi upili višak ulja.
Krastavac naribajte ili narežite na manje komade, posolite i pokapajte limunom, te pomješajte s malo grčkog jogurta.
Pljeskavice poslužite na podlozi od krastavaca, te na vrh dodajte grčki jogurt.