Pileći ujušak

Jedan od klasika među juhama

Pileći ujušak

01:00

Sastojci:

Priprema:

Piletini odvojite kožu i izrežite je na kockice. Povrće izribajte i pirjajte na malo ulja, uz blago podlijevanje vodom. Dodajte piletinu i nastavite pirjati. Kada meso omekša dodajte još vode, a prethodno napravljenu smjesu za noklice (od jaja, brašna i pšenične krupice) dodajte u ujušak. Pustite sve zajedno da lagano kuha, dok noklice ne budu kuhane. Na kraju dodajte malo soli i kosanog peršina.

Ostali recepti

Juha od rajčice i crvene paprike
Pljeskavice od brokule i cvjetače
Doručak u čaši
Pileći ražnjići u umaku od meda
Ražnjići od piletine i ananasa
Muffini od grožđica i badema
Neobična salata od tune
Smoothie s bananom i bobičastim voćem (Abs dijeta)
© 2024 Zdravi recepti