Pastrva s povrćem

Lagani obrok bogat proteinima.

Pastrva s povrćem

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C.

Stavite mrkve i celer u posudu s uljem, pospite šećerom, vinskim octom, solju i paprom. Kada prokuha, poklopite i kuhajte 10 minuta dok povrće ne omekša.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Stavite povrće i na njega filete pastrve. Pospite bosiljkom, limunovim sokom solju, i paprom.

Pecite 15 do 20 minuta (ovisno o debljini ribe).

Energetska vrijednost:

262

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Smoothie od tofua i banane
Voćni tiramisu u staklenkama
Ljetni punč
Energetske granola pločice
Umak od tikvica
Kolač od badema i ružmarina
Osvježavajuća limunada s voćem
Salata s lećom, kus-kusom i mentom
© 2025 Zdravi recepti