Pastrva s povrćem

Lagani obrok bogat proteinima.

Pastrva s povrćem

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C.

Stavite mrkve i celer u posudu s uljem, pospite šećerom, vinskim octom, solju i paprom. Kada prokuha, poklopite i kuhajte 10 minuta dok povrće ne omekša.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Stavite povrće i na njega filete pastrve. Pospite bosiljkom, limunovim sokom solju, i paprom.

Pecite 15 do 20 minuta (ovisno o debljini ribe).

Energetska vrijednost:

262

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Fina torta sa džemom
Smoothie od meda i oraha
Narančasti smoothie za vitku liniju!
Sacher torta (za dijabetičare)
Mascarpone palačinke
Kolač od naranče s marmeladom
Ukusne tortilje
Salata s piletinom (Sonoma dijeta)
© 2022 Zdravi recepti