Pašteta od tune

Domaća pašteta od tune ne zahtjeva puno truda oko pripreme, a odlična je za doručak ili laganiju večeru.

Pašteta od tune Izvor slike: 123RF

00:10

Sastojci:

Priprema

  1. Tunu izvadite iz konzerve i dobro ocijedite ulje.
  2. Sirni namaz, tunu, kapare i senf izmiješajte i isjeckajte štapnim mikserom.
  3. Dodajte kapare, protisnuti režanj češnjaka, peršin, limunov sok, sol i papar i sve ponovno izmiješajte štapnim mikserom dok ne dobijete homogenu, mazivu smjesu.
  4. Poslužite uz tost ili domaći kruh. Ostatak možete spremiti u staklenku i čuvati u frižideru do 3 dana.

Ostali recepti

Čili tagliatelle sa smokvama
Zapečene jalapeno paprike
Zapečene kruške s medom i orasima
Varivo od cvjetače i puretine
Zdrave palačinke
Tjestenina s Alfredo umakom
Smoothie s kokosovom vodom i svježim krastavcem
Napitak od kurkume i limuna
© 2024 Zdravi recepti