Pašteta od lososa s kiselim ribizlima

Budući da je losos masna riba, u pašteti odlično funkcionira, a ribizli obogaćuju okus i daju voćnu i kiselu notu koja osvježava!

Pašteta od lososa s kiselim ribizlima Izvor slike: Depositphotos

00:15

Sastojci:

Priprema

  1. Usitnite losos štapnim mikserom ili u blenderu.
  2. Na vatri rastopite vrhnje, čili, maslac, crvenu papriku i sol. Miješajte dok se maslac ne rastopi i sastojci sjedine.
  3. Dodajte lososu rastopljenu smjesu i izmiješajte štapnim mikserom ili blenderom dok ne dobijete glatku smjesu.
  4. Paštetu ostavite da se hladi barem 2 sata. Za to vrijeme namočite suhe ribizle u ocat i ostavite barem pola sata.
  5. Kad se pašteta rashladi, namažite ju na krekere ili kruh i pospite ribizle. Možete dodati i još soli, po potrebi.

Ostali recepti

Rolice od lososa
Njoki u umaku od tune
Mekana piletina sa sezamom
Breskve s roštilja s medom i cimetom
Pirjani kelj za mršavljenje
Smoothie od jagoda i zobi
Smoothie od naranče i šipka za srce i krvne žile
Salata od piletine i breskve
© 2024 Zdravi recepti