Orada s krumpirom i povrćem

Slasna pečena orada.

Orada s krumpirom i povrćem

01:00

Sastojci:

Priprema

Dobro očistite orade. Češnjak i peršin nasjeckajte i pomiješajte. Orade punite smjesom češnjaka i peršina. Orade poslažite na narezani krumpir, luk, rajčice i papriku. Sve prelijte maslinovim uljem i vinom. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C 40 minuta. Začinite po želji.

Ostali recepti

Zapečena tjestenina s tunom
Ražnjići od ananasa i piletine
Pečena brokula s češnjakom i limunom
Salata od jagoda i avokada
Topli sendvič sa šunkom, sirom i šampinjonima
Pljeskavice od quinoe i piletine
Ražnjići s cherry rajčicama i mozzarellom
Napitak od zelenog čaja i papra
© 2024 Zdravi recepti