Zdravi recepti
Niskomasna tjestenina carbonara
Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
00:20
Jela od tjestenine
CentarZdravlja - Niskomasna tjestenina carbonara
Sastojci:
400g špageta
maslinovo ulje
150g slanine
1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
3 jaja
50g parmezana, sitno sjeckanog
2 žlice peršina, nasjeckanog
Priprema
Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
Ostali recepti
Svinjski kotleti u umaku od bijelog vina i limete
Veganski zapečeni grah
Čokoladni puding od avokada
Jednostavan ljetni smoothie
Kajgana sa cvjetačom i sirom
Ljetna salata s tjesteninom i tunom
Maline i čokoladni mousse
Leptirići s patlidžanima
© 2024 Zdravi recepti