Zdravi recepti
Niskomasna tjestenina carbonara
Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
00:20
Jela od tjestenine
CentarZdravlja - Niskomasna tjestenina carbonara
Sastojci:
400g špageta
maslinovo ulje
150g slanine
1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
3 jaja
50g parmezana, sitno sjeckanog
2 žlice peršina, nasjeckanog
Priprema
Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
Ostali recepti
Zapečena tjestenina sa šparogama
Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru
Pogača
Muffini od mrkve i naranče
Energični smoothie
Smoothie od naranče i špinata za čišćenje organizma
Paprika punjena krumpirom u umaku od rajčice s mladim mahunama (UN dijeta)
Jutarnji muffini
© 2025 Zdravi recepti