Niskomasna tjestenina boscaiola

Ako pazite na kilograme ovo je dobar izbor za vas

Niskomasna tjestenina boscaiola

00:20

Sastojci:

Priprema

Kuhati tjesteninu dok ne omekša.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 1 žlicu mlijeka u glatko tijesto. Dodajte ostatak mlijeka, temeljac, sol i papar.

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte slaninu, luk i češnjak. Pržite 6 minuta ili dok ne postane zlatno. Dodajte gljive. Kuhajte dok gljive ne omekšaju.

Ocijedite tjesteninu. Stavite na stranu. Kuhajte smjesu s mlijekom 2 minute ili dok umak ne prokuha. Dodajte tjesteninu, slaninu i peršin. Smanjite toplinu. Ukrasite peršinom i poslužite.

Ostali recepti

Njoki s narančom i šparogama
Sorbet od kokosa
Čokoladni kolač s bananama
Krem juha od karfiola
Osvježavajuća šarena salata s pirom i pečenom paprikom
Slatko-slana čokoladna torta od sira
Zeleni smoothie od krastavaca i špinata
Jednostavan smoothie od banane i višanja
© 2022 Zdravi recepti