Niskomasna tjestenina boscaiola

Ako pazite na kilograme ovo je dobar izbor za vas

Niskomasna tjestenina boscaiola

00:20

Sastojci:

Priprema

Kuhati tjesteninu dok ne omekša.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 1 žlicu mlijeka u glatko tijesto. Dodajte ostatak mlijeka, temeljac, sol i papar.

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte slaninu, luk i češnjak. Pržite 6 minuta ili dok ne postane zlatno. Dodajte gljive. Kuhajte dok gljive ne omekšaju.

Ocijedite tjesteninu. Stavite na stranu. Kuhajte smjesu s mlijekom 2 minute ili dok umak ne prokuha. Dodajte tjesteninu, slaninu i peršin. Smanjite toplinu. Ukrasite peršinom i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od mandarine i jabuke
Ukusna salata s lososom
Preljev za palačinke i sladoled od trešanja
Smoothie od lubenice i grčkog jogurta
Junetina s narančom i zelenom paprikom
Tost s bademima i bananom
Kruh od banane, oraha i kokosovog ulja
Lignje s rajčicom u bijelom vinu
© 2025 Zdravi recepti