Losos u umaku od trešanja

Neobičan, ali ukusan spoj okusa.

Losos u umaku od trešanja

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj. Losos pospite solju i paprom, prelijte maslinovim uljem i limunovim sokom i dobro utrljajte.

U lonac stavite preostale sastojke i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i kuhajte, povremeno miješajući oko 30 minuta.

Pecite losos na roštilju 6 do 8 minuta sa svake strane, uklonite s roštilja i poslužite uz umak od trešanja.

Ostali recepti

Piletina u umaku od jagoda
Salata od piletine i breskve
Smoothie od manga i kardamoma
Lazanje od šampinjona
Tjestenina sa špinatom i šampinjonima
Juha od bijelog graha
Kolačići od chia sjemenki, lavande i kakaa
Piletina punjena gljivama i sirom
© 2024 Zdravi recepti