Losos u umaku od naranče

Brz i ukusan ručak, idealan za ljubitelje ribe.

Losos u umaku od naranče

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 260°C. Posušite losos papirnatim ručnicima i začinite solju i paprom.

Sve ostale sastojke pomiješajte i stavite na stranu.

Zagrijte maslinovo ulje i pecite losos oko 3 minute po strani kako bi dobio lijepu koru.

Prelijte umak preko lososa i pecite u pećnici oko 5 minuta, ovisno o debljini lososa.

Izvadite losos iz pećnice i poslužite uz povrće.

Ostali recepti

Salata od brokule i češnjaka
Sablasne Helloween banane
Napitak od kelja i jabuka
Piletina s rajčicom
Omlet s kruškama
Tortilje s ananasom i orasima
Kremasta tjestenina sa cvjetačom i mlijekom
Salata od kelja, ananasa i borovnica
© 2024 Zdravi recepti