Losos u bijelom umaku

Ovaj ukusan recept idealan je izbor za lagani hranjivi ručak

Losos u bijelom umaku Izvor slike: Pexels

00:25

Sastojci:

 

Umak

 

  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
  2. File lososa začinite solju i paprom, te stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  3. Stavite peći 20-25 minuta.
  4. Za to vrijeme pripremite umak tako što ćete pomiješati jogurt, đumbir, protisnuti češnjak, senf, sol i papar
  5. Kada je losos pečen prelijte umakom i poslužite dok je toplo.

Ostali recepti

Smoothie od ananasa i lubenice
Kolač od jagoda
Sok za jači imunitet
Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom
Pljeskavice od špinata, puretine i feta sira
Muffini s breskvama
Brzi Gonzales
Smoothie od kakaa i chia sjemenki
© 2024 Zdravi recepti