Losos s tjesteninom

Zdravo jelo izvrsnog okusa.  

Losos s tjesteninom

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230 °C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Začinite losos solju i paprom po želji. Stavite losos na lim za pečenje i pecite 12 do 15 minuta.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Tjesteninu potom dobro ocijedite i pomiješajte s koricom od limuna, limunovim sokom, maslacem i ekstra djevičanskim maslinovim uljem. Posolite i popaprite po želji. Poslužite s lososom.

Energetska vrijednost:

495

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Špageti sa češnjakom i uljem od čilija
Autentični talijanski tiramisu
Šarena salata
Zapečeni batat u marinadi od meda
Varivo od piletine i tikvica
Čokoladna torta koja se ne peče
Torta od čokolade, krušaka i lješnjaka
Orehnjača na neobičan način
© 2024 Zdravi recepti