Losos s ružmarinom i limunom

Tjedno biste trebali jesti barem 2 porcije ribe.

Losos s ružmarinom i limunom

00:20

Sastojci:

Priprema

Losos posolite, popaprite i polijte uljem. Zagrijte tavu i pecite losos oko 4 minute sa svake strane. Uklonite losos s tave i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte vino, sok od limuna, med i ružmarin. Kuhajte oko 2 minute i dodajte losos tako da koža bude prema gore. Uklonite s vatre, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Salata od govedine i povrća
Čokoladni muffini s kavom
Salata od kelja, grejpa i lješnjaka
Juha od jagoda
Teleće šnicle u marinadi od češnjaka
Kokos palačinke
Torta od Nutelle s lješnjacima
Brzi kiseli krastavci
© 2024 Zdravi recepti