Losos s pesto umakom i jogurtom

Ukusno začinjeni fileti lososa

Losos s pesto umakom i jogurtom

00:25

Sastojci:

Priprema

U zdjelu pomiješajte sve sastojke za marinadu. Najbolje bi bilo losos izmarinirati, pokriti folijom i držati u hladnjaku nekoliko sati. Ukoliko vam vrijeme ne dopušta, jednostavno ga marinirajte, pokrijte folijom i stavite peći u pećnicu na 190 °C 20 do 25 minuta. Izvadite iz pećnice i najbolje poslužiti uz salatu i povrće.

Energetska vrijednost:

420

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom
Miso losos
Tjestenina od piletine i špinata
Piletina s limunom
Smoothie od naranče i limuna
Humus od kikirikija
Integralni njoki u kremastom umaku od šampinjona
Palačinke s Alpro napitkom od badema i grožđicama
© 2024 Zdravi recepti