Losos s peršinom i limunom

Sočni začinjeni losos.

Losos s peršinom i limunom

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte 1 žlicu ulja u tavi. Pecite losos s obje strane oko 5 minuta.

Dok se losos peče u blenderu miksajte peršin, 1 žlicu ulja, sok i koricu od limuna.. Posolite i popaprite po želji i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Uklonite losos s vatre, prelijte ga umakom i poslužite. 

Ostali recepti

Pileća prsa s gljivama
Čokoladna torta s višnjama
Tjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima
Salata od kelja, ananasa i borovnica
Pileći bolognese
Zobene pahuljice s jagodama i bananom
Kolač s maslinovim uljem
Bruskete od jagoda pogodne za vegane i dijabetičare
© 2024 Zdravi recepti