Losos s medom i lećom

Lagana riba uz ciklu i leću tvori nezaboravnu eksploziju okusa.

Losos s medom i lećom

00:35

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte limunov koricu i sok, senf i med i marinirajte losos. Pecite ga na roštilju obloženom folijom ili u tavi 5 do 7 minuta.

U međuvremenu, zagrijte ulje u woku i pirjajte mladi luk i ciklu. Dodajte 4 žlice vode, pokrijte posudu i kuhajte 2 minute. Ostavite da se malo ohladi i pomiješajte s bosiljkom, rikolom i preostalom marinadom.

Poslužite uz pečeni losos.

Energetska vrijednost:

565

Ostali recepti

Desert od pistacija i sljezovih kolačića
Smoothie bogat magnezijem
Smoothie od špinata i mente
Smoothie od borovnica, limete i bosiljka
Topli kompot od brusnica
Šparoge s limunom i parmezanom
Schwarzwald torta
Energetske pločice sa suhim voćem i bademima
© 2024 Zdravi recepti