Losos s medom, đumbirom i sezamom

Neobična, ali ukusna kombinacija.

Losos s medom, đumbirom i sezamom

00:50

Sastojci:

Glazura

Priprema

Namastite papir za pečenje i stavite ga na lim za pečenje.

U velikoj zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. U marinadu stavite losos, dobro zatvorite i ostavite u hladnjaku da stoji oko 30 minuta.

Zagrijte pećnicu. Losos stavite na lim za pečenje, posolite i popaprite po želji. Pecite 10 do 12 minuta i izvadite iz pećnice. Pomiješajte sve sastojke za glazuru, premažite losos i poslužite.

Ostali recepti

Bezglutenski špageti od tikvice s umakom
Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji!
Salata od šparoga, špinata i jagoda
Smoothie od banane, borovnica i cimeta
Muffini od malina i naranče
Smoothie od kivija i jagode za jačanje imuniteta
Kruh od brusnica i zobenih pahuljica
Čokoladna pita
© 2024 Zdravi recepti