Losos s medom, đumbirom i sezamom

Neobična, ali ukusna kombinacija.

Losos s medom, đumbirom i sezamom

00:50

Sastojci:

Glazura

Priprema

Namastite papir za pečenje i stavite ga na lim za pečenje.

U velikoj zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. U marinadu stavite losos, dobro zatvorite i ostavite u hladnjaku da stoji oko 30 minuta.

Zagrijte pećnicu. Losos stavite na lim za pečenje, posolite i popaprite po želji. Pecite 10 do 12 minuta i izvadite iz pećnice. Pomiješajte sve sastojke za glazuru, premažite losos i poslužite.

Ostali recepti

Napitak za smanjivanje struka
Jednostavna i ukusna pinca
Muffini od malina i oraha
Zapečeni krumpir s ružmarinom
Pogačice od slatkog krumpira (prehrana za krvnu grupu AB)
Losos u marinadi od meda i đumbira
Rižoto sa šafranom
Smoothie od datulja i meda
© 2025 Zdravi recepti