Losos s koricom od limuna i parmezana

Hrskav izvana, a sočan i mekan iznutra.

Losos s koricom od limuna i parmezana

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Gornji dio fileta premažite senfom, posolite i popaprite. U zdjelici pomiješajte krušne mrvice, limunovu koricu, preostali dio senfa, malo soli i papra. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac i maslinovo ulje. Umiješajte maslac u krušne mrvice.

Premažite losos smjesom od krušnih mrvica, poslažite na lim za pečenje i pecite oko 10 do 15 minuta.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s limunom i chia sjemenkama
Tagliatelle s graškom i slaninom
Smoothie od jagoda i cikle
Njoki s graškom
Crvena limunada sa smrznutim voćem
Varivo od raštike, krumpira i pršuta
Tjestenina s tikvicama i grahom
Tjestenina s piletinom
© 2024 Zdravi recepti