Losos s kaparama i ružmarinom

Ukusna riba zapečena u foliji.

Losos s kaparama i ružmarinom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Pripremite 4 komada aluminijske folije. Losos filee namastite, začinite solju, paprom i ružmarinom. Svaki file stavite u posebnu foliju. Na svaki file stavite 2 kriške limuna, 1 žlicu limunovog soka, 2 žlice vina i 1 žlicu kapara. Losos čvrsto umotajte, poslažite na lim za pečenje i pecite u pećnici oko 10 minuta.

Ostali recepti

Zapečena tjestenina s brokulom
Smoothie od naranče, manga i cimeta za jačanje imuniteta
Limunova krema s voćem i keksima
Osvježavajuća juha od graška i avokada
Namaz od kikirikija i meda
Salata od lososa
Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa
Sladoled od lavande, meda i mascarponea
© 2024 Zdravi recepti