Losos s jagodama

Losos sa salsom od jagoda i kivija.

Losos s jagodama

00:30

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte sve sastojke za salsu, začinite solju i paprom po želji i stavite sa strane.

U maloj zdjeli umutite ocat i med.

Kolutiće luka začinite solju i paprom. Dodajte maslinovo ulje.

Losos začinite solju i paprom i polijte s malo maslinovog ulja.

Luk pecite na roštilj tavi oko 3 do 5 minuta sa svake strane.

Losos pecite oko 4 minute. Okrenite odreske, namažite glazurom od meda i pecite još 2 do 3 minute. Stavite filete lososa na luk. Prelijte salsom i ukrasite s malo feta sira.

Ostali recepti

Domaći ricotta sir
Zapečena zelena jabuka punjena kremom od sira i pinjola
Slatki božićni kruh
Jaja sa špinatom
Varivo od kelja i krumpira s kobasicom
Smoothie od naranče i špinata za čišćenje organizma
Čokoladna torta sa sladoledom
Havajski goveđi odrezak
© 2024 Zdravi recepti