Losos s bademima u umaku od meda

Bademi su dobar izvor magnezija i riboflavina.

Losos s bademima u umaku od meda

00:35

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte med, soja umak i češnjak. Posolite i popaprite po želji. Pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte bademe i sezam i stavite na tanjur. Gornji dio svakog fileta premažite 1 žlicom maslinovog ulja, potom ih pritisnite u smjesu od badema i sezama, posolite i popaprite.

Zagrijte preostalu žlicu ulja u tavi. Pecite filete lososa oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite uz umak od meda.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s avokadom i malinama
Njoki s rajčicom i slaninom
Smoothie od borovnica i banane
Grčki pečeni halibut
Smoothie od banane, kivija i meda
Bruschetta s toplom rajčicom
Čaj od đumbira, limuna i kurkume
Sendvič s rajčicama, sardinama i rikolom
© 2024 Zdravi recepti