Ljetna povrtna juha

Juha bi se trebala naći na našem jelovniku dva puta tjedno.

Ljetna povrtna juha

00:35

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu zagrijte ulje. Dodajte češnjak i luk i pirjajte 2 do 3 minute. Dodajte bundevu, tikvice i cherry rajčice. Kuhajte, povremeno miješajući, 3 do 4 minute.

Dodajte začine i promiješajte. Dodajte slanutak, crveno vino, masline i temeljac. Kuhajte dok smjesa ne proključa, smanjite vatru i kuhajte još 10 do 15 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od marelice i jagoda
Voćni muffini sa pistacijama
Janjetina sa svježim kupusom i krumpirom
Kruške s umakom od jagoda
Salata od mahuna (prehrana za krvnu grupu A)
Kajgana sa slanutkom
Čokoladni lava kolačići
Juha od bijelog graha
© 2024 Zdravi recepti