Lagana mediteranska riba

Priprema ribe je zaista jednostavna, a donosi mnoštvo okusa.

Lagana mediteranska riba

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Postavite filete iverka na list aluminijske folije i začinite mješavinom začina. U posudi pomiješajte rajčicu, luk, masline, kapare, maslinovo ulje, limunov sok , sol i papar. Marinadu prelijte preko fileta i pažljivo ih umotajte u foliju.

Poslažite paketiće folije na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Saznajte kako riba smanjuje rizik od nastanka srčanog udara!

Ostali recepti

Napitak koji topi masnoće s trbuha
Tost s jabukama
Smoothie za probavne tegobe
Shake od jagoda i banana
Kruh s orasima
Proteinski kruh s kestenom
Napitak od kurkume
Muffini od borovnica i zobenih pahuljica
© 2024 Zdravi recepti