Lagana mediteranska riba

Priprema ribe je zaista jednostavna, a donosi mnoštvo okusa.

Lagana mediteranska riba

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Postavite filete iverka na list aluminijske folije i začinite mješavinom začina. U posudi pomiješajte rajčicu, luk, masline, kapare, maslinovo ulje, limunov sok , sol i papar. Marinadu prelijte preko fileta i pažljivo ih umotajte u foliju.

Poslažite paketiće folije na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Saznajte kako riba smanjuje rizik od nastanka srčanog udara!

Ostali recepti

Jesenski smoothie
Zapečeni patlidžani
Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom
Kremasta juha od celera
Špinat s gljivama
Zdrava juha od graška
Sok od cikle za bolji rad jetre
Omlet od gljiva i špinata
© 2024 Zdravi recepti