Lagana mediteranska riba

Priprema ribe je zaista jednostavna, a donosi mnoštvo okusa.

Lagana mediteranska riba

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Postavite filete iverka na list aluminijske folije i začinite mješavinom začina. U posudi pomiješajte rajčicu, luk, masline, kapare, maslinovo ulje, limunov sok , sol i papar. Marinadu prelijte preko fileta i pažljivo ih umotajte u foliju.

Poslažite paketiće folije na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Saznajte kako riba smanjuje rizik od nastanka srčanog udara!

Ostali recepti

Smoothie od špinata i naranče
Tjestenina sa šampinjonima i brokulom
Slatki krumpir
Slatki kuglof
<li>Batate ogulite
Kremasti smoothie od jabuke, avokada i blitve
Salata od tune i avokada
Zapečeni losos s rajčicom i bosiljkom
© 2025 Zdravi recepti