Kremasta tjestenina sa špinatom

Špinat je jako dobar izvor cinka.

Kremasta tjestenina sa špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane. U lonac s vodom u kojoj se kuhala tjestenina dodajte špinat, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte piletinu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte sir i vodu u kojoj se kuhala tjestenina. Dodajte preostale sastojke i tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Zapečeni losos s povrćem
Zobene pahuljice s tikvicama i borovnicama
Ukusna i zdrava zobena kaša
Visokoproteinske palačinke
Čokoladne kapice s malinama
Rižoto s gljivama
Austrijski desert Kaiserschmarrn
Salata od marelica i raženog kruha
© 2022 Zdravi recepti