Kremasta tjestenina s kukuruzom

Bogato začinjena bosiljkom.

Kremasta tjestenina s kukuruzom

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane.

U velikoj tavi rastopite maslac, dodajte brašno i kuhajte oko 1 minutu. Polako ulijevajte mlijeko i neprestano miješajte tako da ne nastanu grudice i kuhajte oko 8 minuta. Uklonite s vatre i dodajte parmezan. Miješajte dok se sir potpuno ne otopi. Dodajte kukuruz, bosiljak, sol i papar i dobro promiješajte.

Umak pomiješajte s tjesteninom, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od avokada, kelja i zelenog čaja za ravan trbuh
Mediteranska tortilja
Čokoladna kardamom torta
Tople palačinke od integralnog brašna
Mrkva s đumbirom i medom
Salata od povrća
Rižoto s rajčicama i parmezanom
Složenac od kelja
© 2022 Zdravi recepti