Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka

Šampinjoni su jako dobar izvor fosfora, kalija, bakra i selena.

Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka

00:35

Sastojci:

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte luk i šampinjone i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu.

Ulijte mlijeko i dobro promiješajte. Dodajte peršin i dobro promiješajte. Posolite i popaprite po želji. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Dimljeni losos s kozicama i hrenom
Krem juha od batata
Riža na mlijeku sa crvenim narančama
Sirup od bazge s jabučnim octom
Torta od mrkve i sira
Čokoladna torta za razbuđivanje
Kremasta juha od vrganja
Smoothie od dinje za fit tijelo
© 2022 Zdravi recepti