Kremasta juha od potočarke

Potočarka je jako dobar izvor fosfora, magnezija i kalcija.

Kremasta juha od potočarke

00:35

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac, dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte temeljac i krumpir, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta.

Uklonite s vatre, dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomoću štapnog miksera smjesu dobro izmiješajte, vratite na vatru, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.

Ostali recepti

Ukusne domaće krafne
Peciva s grožđicama
Zapečeni losos
Citrusni napitak s chia sjemenkama
Sok za jačanje imuniteta
Odrezak sa salatom (Sonoma dijeta)
Salata od riže, jabuka i brokule
Juha od repe i slanutka
© 2024 Zdravi recepti