Okus istoka za 4-6 osoba.
Sastojci:
U zdjelici srednje veličine nakvasite gljive u toploj vodi kroz 20 minuta, zatim ih procijedite, istisnite višak tekućine i narežite ih na trakice od 1 centimetra.
U maloj zdjelici promiješajte kukuruzno brašno i šeri, a mješavinu zatim stavite na stranu.
Stavite svinjski but u veliki lonac, neka bude potpuno pokriven vodom. Kuhajte dok ne omekša, a zatim ga ohladite i razrežite na komade.
Dovedite temeljac do vrenja. Umiješajte svinjetinu, gljive i izdanke bambusa.
Kuhajte tako 10 minuta, a zatim umiješajte umak od soje i ocat od crnog vina. Zasolite i zapaprite, a zatim umiješajte mješavinu kukuruznog brašna koju ste stavili na stranu.
Nastavite miješati sve dok se juha ne zgusne.
Uklonite juhu s peći, umutite jedno jaje u nju. Zatim dodajte i tofu tako da miješate dok se juha ponovno grije.
Juhu poslužite vruću.