Kiselo - ljuta juha

Okus istoka za 4-6 osoba.

Kiselo - ljuta juha

01:30

Sastojci:

Priprema

U zdjelici srednje veličine nakvasite gljive u toploj vodi kroz 20 minuta, zatim ih procijedite, istisnite višak tekućine i narežite ih na trakice od 1 centimetra.

U maloj zdjelici promiješajte kukuruzno brašno i šeri, a mješavinu zatim stavite na stranu.

Stavite svinjski but u veliki lonac, neka bude potpuno pokriven vodom. Kuhajte dok ne omekša, a zatim ga ohladite i razrežite na komade.

Dovedite temeljac do vrenja. Umiješajte svinjetinu, gljive i izdanke bambusa.

Kuhajte tako 10 minuta, a zatim umiješajte umak od soje i ocat od crnog vina. Zasolite i zapaprite, a zatim umiješajte mješavinu kukuruznog brašna koju ste stavili na stranu.

Nastavite miješati sve dok se juha ne zgusne.

Uklonite juhu s peći, umutite jedno jaje u nju. Zatim dodajte i tofu tako da miješate dok se juha ponovno grije.

Juhu poslužite vruću.

Ostali recepti

Džem od kupina, limuna i meda
Rižine rolice s piletinom i povrćem
Tjestenina sa sabljarkom (prehrana za krvnu grupu B)
Sladoled od breskve
Pileće okruglice s češnjakom i medom
Panini od mozzarelle i malina
Pileća juha s kukuruzom (bez laktoze)
Smoothie od brusnica i chia sjemenki
© 2022 Zdravi recepti